• Gratis en vrijblijvende bijeenkomst beelddenken

  Hallo allemaal,

  Op 31 mei aanstaande organiseer ik een bijeenkomst waarin het beelddenken centraal staat. GRATIS en VRIJBLIJVEND.

  Wat is beelddenken?
  Een grote groep ondergewaardeerde kinderen hebben juist een bijzondere gave: het zijn beelddenkers! Zij denken niet in woorden, maar in beelden. Daarom wordt het lesmateriaal niet begrepen en onthouden. Vaak hebben beelddenkers een leerachterstand of denkt men aan dyslexie. Bijles helpt niet of nauwelijks omdat er dan nog meer schoolwerk op ‘foute’ wijze wordt aangeboden.

  Dinsdag 31 mei van 16:00 – 17:00 uur is uw kind (van 8 t/m 12 jaar) bij mij (locatie Tilburg) van harte welkom. Ik ga samen met de kinderen kijken hoe je de lesstof vertaalt naar beelden. Hiermee kan het kind grip krijgen op het opslaan, verwerken en onthouden van de aangeboden lesstof. Dit doen we door het aanbieden van leuke en afwisselende werkvormen.

  Wil je als ouder even kennis maken met mij en mijn aanbod? Die dag kun je van 17:00 uur tot 18:00 uur bij mij aanschuiven voor een praatje.

  U kunt u en uw kind opgeven via info@rtpraktijksupport.nl
  Vol = vol

  Voor drinken en wat lekkers wordt gezorgd.

  Groetjes Jacqueline

Comments are closed.