• Coaching van ouders

    Naast het begeleiden van kinderen richt ik mij schooljaar 2016 – 2017 ook op ouders. Want als het even niet helemaal lekker gaat, heb je gewoon wat steun en begeleiding nodig zodat je na een aantal gesprekken weer verder kunt vanuit je eigen kracht, met al je kwaliteiten en wijsheid. De gesprekken zijn vooral praktisch; gericht op situaties die in elk gezin voorkomen, uit het leven gegrepen.

    Ik bied individuele begeleiding aan voor ouders van kinderen van 0 tot 12 jaar. Positief opvoeden helpt ouders en kinderen om de dagelijkse stress of problemen bij het opvoeden te verminderen en zorgt ervoor dat ouders weer kunnen genieten van hun kinderen, en kinderen weer genieten van hun ouders.
    Voor meer informatie; info@rtpraktijksupport.nl

Comments are closed.