Voorstellen

Koolmezen, personnel

Praktijk SuppoRT  is opgericht door Jacqueline Boonman. Jacqueline is gediplomeerd Remedial Teacher en groepsleerkracht in het speciaal basisonderwijs.

Naast mijn werkzaamheden voor Praktijk SuppoRT ben ik werkzaam als groepsleerkracht in het speciaal basisonderwijs. Het werken met kinderen heeft altijd mijn interesse gehad. Na het afronden van mijn SPW diploma was mijn passie voor het speciaal onderwijs aangewakkerd. Ik koos ervoor om na de Pabo de opleiding Master SEN gespecialiseerde leerkracht te volgen. Sindsdien onderwijs en begeleid ik kinderen met gedrags- en/of leerproblemen.

Ik ben geregistreerd bij de Landelijke Beroepsvereniging Remedial Teachers (LBRT). Door de samenwerking met collega’s van de LBRT en instellingen kan ik kennis en ervaring uitwisselen. Daarnaast volg ik regelmatig bij- of nascholingstrajecten. Hierdoor blijf ik op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en inzichten op mijn vakgebied.

Ieder kind heeft een andere aanpak nodig en het is aan mij om te kijken wat het beste werkt. Door de verscheidenheid van gedrag- en leerproblemen is het belangrijk om een sfeer te creëren waarin iedereen begrijpt dat ieder kind anders is. Als die sfeer er is kun je namelijk gericht kijken naar wat iedere leerling nodig heeft. Tijdens mijn behandelingssessie staat leren voorop in een gezellig en ongedwongen setting.

Graag verwelkom ik u en uw kind in mijn praktijk. Neemt u gerust contact op, indien u vragen heeft of meer informatie wilt.